The relationship between academic expectation stress and suicidal ideation - Nurul Shafikah Salehuddin, 1996-, author; Rozeyta Omar, supervisor; Fakulti Sains Sosial & Kemanusiaan. Sekolah Pembangunan Sumber Manusia & Psikologi (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi dengan Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019