Hubungan antara tret personaliti dengan faktor pemilihan kerjaya pekerja di Ranhill SAJ Sdn.Bhd - Nurfarhana Abd Mutalib, author; Azlineer Sarip, supervisor; Fakulti Sains Sosial & Kemanusiaan. Sekolah Pembangunan Sumber Manusia & Psikologi (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019