Hubungan antara komunikasi interpersonal dengan kecenderungan pusing ganti kerja di Pulai Springs Resort, Johor Bahru - Fatin Azira bt Mohd Rashid , author; Mohd. Nasir Markom, 1963-, supervisor; Fakulti Sains Sosial & Kemanusiaan. Sekolah Pembangunan Sumber Manusia & Psikologi (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019