Relationship between emotional intelligence and depressive symptoms among nurses in hospital X - Chan, Mun Mun, 1995-, author; Wan Mohd. Azam Wan Mohd. Yunus, supervisor; Fakulti Sains Sosial & Kemanusiaan. Sekolah Pembangunan Sumber Manusia & Psikologi (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi Dengan Pembangunan Sumber Manusia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019