Kesediaan kakitangan Majlis Perbandaran Klang (MPK) untuk menukar mod pengangkutan daripada kenderaan persendirian kepada pengangkutan LRT3 - Mastura Baharudin, 1981-, author; Muhammad Zaly Shah Muhammad Hussein, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018