Dokumen kontrak : untuk ground cleaning services for Universiti Teknologi Malaysia Johor Bahru Campus, Johor (Zone L2) - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Dataran Harta Sdn. Bhd. (Johor Bahru : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
PRZSL