FATWA of THE SATET MUFTI Brunei Darussalam 1997 - Awang Abdul Aziz Juned, Pehin Tuan Imam Dato Paduka Seri Setia Dr Ustaz Haji, author; Brunei. Jabatan Perdana Menteri, issuing body (Brunei Darussalam : State Mufti's Office, 2007)
Bibliography: p. 191-205