Inisiatif pelaksanaan komponen pengurusan fasiliti Taman Botani - Abu Bakar Mohamed Salleh, 1967-, author; Hishamuddin Mohd. Ali, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017