Penentuan kriteria profil berisiko tinggi bagi urusan pendaftaran urusniaga tanah - Anisah Fauzi, 1984-, author; Robiah Suratman, supervisor; Fakulti Alam Bina dan Ukur (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Falsafah (Pentadbiran Dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018