Rain attenuation prediction based on raindrop size distribution measurement in Malaysia - Manhal Jaafar Jaber Alhilali, 1987-, author; Jafri Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018