Hard handover for load balancing in long term evolution network - Nathaniel Salawu, 1976-, author; Sharifah Hafizah Syed Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018