Fault detection and diagnosis method for three-phase induction motor - Rozbeh Yousefi, 1983-, author; Rubiyah Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018