Konsep pelancongan Muslim daripada perspektif operator pelancongan di Malaysia - Lina Munirah Kamarudin, 1987-, author; Hairul Nizam Ismail, supervisor; Fakulti Alam Bina dan Ukur (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Perancangan Bandar Dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018