Pengukuran keamatan sumber neutron Pu-Be dengan kaedah luminesens - 277608 Abd. Wahab Hassan (Sekudai : UTM, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987