3D game using hand gesture for handling fire extinguisher - Mohd. Asyraf Said, 1994-, author; Nor Anita Fairos Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafk Dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019