Wayfinder mobile and web application - Nurfarahin Nadhirah Ramjali, 1996-, author; Norsham Idris, 1974-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019