Malware behaviour profiling from unstructured data - Chiam, Yoong Jien, 1994-, author; Mohd. Aizaini Maarof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian Dan Keselamatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019