A comparative study on image encryption based on 2D Chaotic Map - Nik Nur Syahirah Nik Rahim, 1996-, author; Rashidah Kadir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian Dan Keselamatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019