Performance of epoxy grout containing graphene nanoplatelets for pipeline composite repair - Nurfarahin Zainal, 1993-, author; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Nordin Yahaya, supervisor; Libriati Zardasti, 1984-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Falsafah (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018