Power quality monitoring in UTM distribution system - Ahmad Shariffuddin Mohd. Yusoff, 1996-; Dalila Mat Said, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019