Battery charger controlller for vehicle application using G5V-1 Omron relay - Muhammad Afifi Al-Rahman Abd. Gani, 1996-, author; Norzanah Rosmin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019