Buck converter with PID control using microcontroller - Lukmanur Hakim Amzah, 1995-, author; Mohd. Rodhi Sahid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019