Control of single axis photovoltaic tracker based on solar position algorithm - Joenathan Ambross, 1995-, author; Tan, Chee Wei, 1984-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019