Powering up mobile devices by using a thermoelectric generator (TEG) - Nur Arfah Abu Hanifah, 1996-, author; Mohd. Zaki Daud, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019