Inverter design using unipolar pulse width modulation technique - Mohamad Khaizat Mohd. Khir, 1995-, author; Mohd. Zaki Daud, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019