Effect of metal oxide treatment on activated carbon for supercapacitor - Siti Nurasila Abdul Rasid, 1996-, author; Zulkarnain Ahmad Noorden, 1985-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019