Kompetensi komunikasi antara budaya di sektor perkilangan berdasarkan faktor demografi - Nor Shahirah Rosli, 1995-, author; Hashim Fauzy Yaacob, 1959-, supervisor; Fakulti Sains Sosial & Kemanusiaan. Sekolah Pembangunan Sumber Manusia & Psikologi (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019