(untitled) - Hamed Ganjbakhsh, 1981-, author; Arham Abdullah, supervisor; Mohd. Rosli Hainin, 1961-, supervisor; Rosli Mohamad Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019