Behaviour and performance of structural members with steel fibre reinforced concrete - Zuraida Zaini Rijal, 1971-, author; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019