Lateral response of tall building with steel plate shear walls - Nadia Farhana Zulkifli, 1994-, author; Roslida Abd. Samat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019