Kesan efluen loji rawatan air kumbahan Bantayan terhadap Sungai Damit dan Sungai Tuaran - Mohd. Hanzallah Abdullah, 1972-, author; Shamila Azman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019