Design and simulation of a driver circuit for high power brushless DC (BLDC) motors - Musa Mohammed Gujja, 1983-, author; Kumeresan A. Danapalasingam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekatronik Dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019