Accident analysis of lintas road - Haslina Salim, 1984-, author; Haryati Yaacob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019