Image processing based defect detection for industrial production line - Abu Naser Hasan Mahmood, 1989-, author; Yeong, Che Fai, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekatronik Dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019