Finite element modelling for 1-D diffusion of healing agent in self-healing concrete - Mohd. Razali Nezam Burhanudin, 1996-, author; Halinawati Hirol, 1977-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam))- Universiti Teknologi Malaysia, 2019