Parking supply and demand at school of civil engineering - Muhamad Nurhadi Imran Azhar, 1996-, author; Siti Asmah Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis(Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam))- Universiti Teknologi Malaysia, 2019