A machine learning based lightweight interference mitigation schme for wireless sensor network - Ali Suzain, 1989-, author; Rozeha A. Rashid, 1968-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik (Elektronik Dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019