A decision support model for demolition waste management - Mansooreh Rakhshanifar, 1986-, author; Arham Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018