Investigation of ergosterol and chitin for the diagnosis of invasive fungal infections - Ahmad Sh Ahmad Al-Ani, 1979-, author; Fahrul Zaman Huyop, supervisor; Jacinta Santhanam, superviso; Tzar Mohd. Nizam Khaithir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Bioperubatan & Sains Kesihatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Bioperubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019