Validity issues of variation order in construction contracts - Norazilan Mazahar, 1977-, author 625207; Norazam Othman, 1963- supervisor 599615; Fakulti Alam Bina dan Ukur 619090 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019