Architecture improvement of electronic braille Al-Quran based on single-board computer - Ahmad Syahrin Shahriman, 1996-, author 625270; Shaharil Mad Saad, 1985-, supervisor 261131; Zair Asrar Ahmad, supervisor; Mohamed Husseini, supervisor 624999; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal 619080 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019