Couple dyamics of shallow water mooring system integrated with artificial seabed - 625314 Teng, Hao Yuan, 1995- author; Hooi, Siang Kang, supervisor 198347; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Senibina Kapal dan Kejuruteraan Luar Pantai)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019