Optimization on the production of non-edible oil to biodiesel via transesterification process - Nik Nur Fatin Amiera Nik Aziz, 1996-, author 625318; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar, 1963- supervisor 538545; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019