Carbonization of paddy straw for electrical conductivity - Muhammad Syukri Ramli, 1993-, author 625341 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019