Experimental study of battery temperature under constant discharge rate - 625344 Akmal Fahruddin, 1994- author; Zul Hilmi Che Daud supervisor 327947; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal 619080 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019