Numerical comparision on the resistance characteristics of conventional and unconventional ships - Muhammad Azimuddin Ab Halim, 1996-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Senibina Kapal dan Kejuruteraan Luar Pantai)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019