The investigation of shrinkage, weld line and sink mark of injection moulding product and prevention - Siti Nur Aisyah Chik, 1996-, author 625394; Rozaimi Mohd. Saad 245921 supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal 619080 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019