Development of an onboard and wireless data telemetry systems for electric vehicle - Kamalraj Sundralingam, 1996-, author; Saiful Anuar Abu Bakar, supervisor; Sekolah Kejuruteraan Mekanikal, Fakulti Kejuruteraan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019