Crushing response of thin-walled circular ring with auxetic and honeycomb cell- - Amirul Syafiq Baharuddin, 1996-, author; Zaini Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanika)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019