Design of paper folding machine for architectural drawing - Johara Nadiah Abdul Rahman, 1996-, author; Izman Sudin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019